Lenge sia......

Hei

Nå er det lenge siden sist, ikke siden juli. Tiden går så fort, og glemmer til tider at jeg har en blogg! ;-)

Siden sist har det vel ikke skjedd så mye annet enn at det er kommet ny hest på gården, en sportsponni med navn Nuclear Forest. Han er 7 år, og snill som dagen er lang. I august ble vår kjære fjording solgt, til en rideklubb i Askim. Virker som han trives og er med på alt. ;-) Så da har vi fått låne en litt rampete shettis til vi anskaffer oss ny hest til meg nærmere sommeren, slik at vår ponni ikke skal stå alene. ;-)

I august fikk vi og en nydelig boxervalp tispe.Hun ble desverre bare 10 uker, da hun fikk mange anfall og prøvene viste epilepsi/ vannhode. Var veldig trist, men også veldig riktig å la henne slippe. Vi vurderer ny valp nærmere sommeren, men ikke blitt helt enig om rase.

Vi har fått ny stall med 2 bokser med god plass til hestene. Ridebane på 47x21m rett ved huset og guttene står i flott paddock fra stall til sjø! ;-)

Ellers har jeg vært på "show" med Jan Thomas og kompani, der jeg fikk vite og lære at jeg sminket meg HELT galt, "dette er fargene dine, og dette må du gjøre....."! Ja riktig, rosa og aprikose kinner og rosalilla på leppene, og svart/grå øyenskygge, jeg bare ser for meg at jeg klesser på meg det!!! HA!!!! hm, tror jeg holder meg til det vanlige, "feile". Men det var allikavel moro å se noen "kjendiser", og der den ene av de, uten å nevne navn, så overrasket ut under hele timen han snakket! hihi. 

Snart er det årlige julebordet, og i år er det til Gdansk! Gleder meg masse, skal visst være veldig fint der. Og 19 desember går turen til Lanzarote!!! Ja, i år feirer vi juleferie i varmere strøk! Får liksom ikke julefølelsen her hjemme så lenge gresset er grønt, og naboen ennå finner fine blomster voksende i hagen. :-) Og ingen julegavestresskjøp!!!! puh! Har ei søster og 2 nieser, så de får en liten ting under treet, og en svigerbror, men resten får nøye seg med ett fint julekort! ;-)    

Å julekortet...... bildan blir tatt i mårra, med grønt gress og sjø! ;-) Å kanskje nån røde farga...... !!

Og RIBBA???? Den blir testa og spist på søndag!!!! ;-)

 

GOD FØRJULSTID! OG GOD JUL alle sammen!!!!      

                                           Feliz Navidad

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

40, Hammerfest

Jeg har akkurat flyttet til en idyllisk gård langt inn i Finnskogene, sammen med min "lille" familie. 2 fine jenter på 6 og 9 år og en flott snill mann. Med oss har vi 2 hester, en katt og en hund. Jeg kommer til å blogge om min MS, mitt liv inni skogen og ellers annet som opptar meg. :-)

Kategorier

Arkiv

hits